Megahorse LK  Megahorse LK  Megahorse LK  Megahorse LK  Megahorse LK  Megahorse LK  Megahorse LK  Megahorse LK  Megahorse LK

MENÜ

BE/KI  |  VK  |  HK  |  FO
Üdvözlés

istállók - eladó, és már meglévő lovak

gondozás - lovak körüli teendők helyi lovasoknak

versenyek - lovardánk versenyeit itt találod

tenyésztés - beírathatod a lovat, de akár más lovakkal is fedeztethetsz

 

CHAT

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

FEDEZÉSEK

jelenleg nem várunk csikót a lovardánkban

 

ELITE SITES

csak meghívással...

 


 

TOP AFFILATES

jelentkezz a chaten!

css
CSS Codes
 

Látogatom a lovam!
Ez annyit jelent, hogy ott vagy nála, simogatod, rendbe rakod. Etetni nem a bértartóknak kell a lovat, hanem a lovászoknak. Ezt hetente legalább 5x meg kell csinálni. Szeretném ha leírnátok, hogy mit csináltatok vele, végülis a lónevelésnek nem az a lényege hogy beírod hogy: látogattam, és ennyi.

Edzek a lovammal!
Így lehet edzeni a lovat versenyekre. Minden edzés egy külön lecke. Szeretném ha szép kis történeteket írnátok, hogy mit csináltatok, pont úgy mint a gondozásnál. Akkor tudok rá válaszolni, és lehet hogy ez nektek még jól jön.
Ha csikóról van szó
 Emberhez szoktatás: 5 lecke
 Belovaglás: 20 lecke
 Csikókat belovagolni ebben a lovasklubban 3 év alatt nem lehet elkezdeni. Max a galopplovakat, de jelenleg azok nincsenek.
Ha a ló már be van lovagolva
  Először rajtengedély vizsga kell: 10 lecke
 Versenyzésben a külön kategóriákhoz külön leckék kellenek. Egyelőre csak díjugratás és díjlovaglás lesz, ha lesz igény másra, majd azt is csinálok.
 Díjugratás:
   B1 (90-100 cm): 10 lecke
   B2 (100-110 cm): 5 lecke
   B3 (110-120 cm): 5 lecke
   A1 (120-125 cm): 6 lecke
   A2* (125-130 cm): 7 lecke 
   A2** (130-135 cm): 3 lecke
   A3* (135-140 cm): 8 lecke 
   A3** (140-145 cm): 3 lecke
 Díjlovaglás:
   E (előkészítő): 5 lecke
   A (alapfok): 7 lecke
   L (könnyűosztály): 7 lecke
   LM (könnyű-középosztály): 7 lecke
   M (középosztály): 7 lecke
   S1 (kis-nehézosztály): 7 lecke
   S2 (nehézosztály): 7 lecke
Kérlek titeket, edzésnél írjátok oda hogy milyen szakágban milyen kategóriát tanuljátok, és hányas leckénél vagytok!

Lóútlevelet igényelek!
Ha még nincs útlevele a lovadnak, itt tudsz igényelni 10.000 Ft-ért. Márpedig enélkül nem lehet versenyre menni, szóval aki nem hobbylovas akar lenni, annak kell :)

V.A.J.
Avagy "Versenyek Ahova Jelentkeztem". Ide kell beraknod a versenyek bannereit, amit mindenhol elmondják, hogy kötelező kitenni. Ez azért jó, mert így a többiek is jó versenyötleteket kapnak. Írd oda hogy milyen lóval, és ha a banneren nincs rajta, akkor azt is, hogy milyen kategóriába neveztél.

Eredményeket hoztam!
Ide küldd be, hogy milyen eredményeket értél el a versenyeken. Ha ide elküldöd, berakom a lovad adatlapjára, ha nem, akkor sajnos ezt nem tudom megtenni.
 

Megahorse LK  Megahorse LK  Megahorse LK  Megahorse LK  Megahorse LK  Megahorse LK  Megahorse LK  Megahorse LK  Megahorse LK  


Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG