Megahorse LK  Megahorse LK  Megahorse LK  Megahorse LK  Megahorse LK  Megahorse LK  Megahorse LK  Megahorse LK  Megahorse LK

MENÜ

BE/KI  |  VK  |  HK  |  FO
Üdvözlés

istállók - eladó, és már meglévő lovak

gondozás - lovak körüli teendők helyi lovasoknak

versenyek - lovardánk versenyeit itt találod

tenyésztés - beírathatod a lovat, de akár más lovakkal is fedeztethetsz

 

CHAT

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

FEDEZÉSEK

jelenleg nem várunk csikót a lovardánkban

 

ELITE SITES

csak meghívással...

 


 

TOP AFFILATES

jelentkezz a chaten!

css
CSS Codes
 

Látogatom a lovam!
Ez annyit jelent, hogy ott vagy nála, simogatod, rendbe rakod. Etetni nem a bértartóknak kell a lovat, hanem a lovászoknak. Ezt hetente legalább 5x meg kell csinálni. Szeretném ha leírnátok, hogy mit csináltatok vele, végülis a lónevelésnek nem az a lényege hogy beírod hogy: látogattam, és ennyi.

Edzek a lovammal!
Így lehet edzeni a lovat versenyekre. Minden edzés egy külön lecke. Szeretném ha szép kis történeteket írnátok, hogy mit csináltatok, pont úgy mint a gondozásnál. Akkor tudok rá válaszolni, és lehet hogy ez nektek még jól jön.
Ha csikóról van szó
 Emberhez szoktatás: 5 lecke
 Belovaglás: 20 lecke
 Csikókat belovagolni ebben a lovasklubban 3 év alatt nem lehet elkezdeni. Max a galopplovakat, de jelenleg azok nincsenek.
Ha a ló már be van lovagolva
  Először rajtengedély vizsga kell: 10 lecke
 Versenyzésben a külön kategóriákhoz külön leckék kellenek. Egyelőre csak díjugratás és díjlovaglás lesz, ha lesz igény másra, majd azt is csinálok.
 Díjugratás:
   B1 (90-100 cm): 10 lecke
   B2 (100-110 cm): 5 lecke
   B3 (110-120 cm): 5 lecke
   A1 (120-125 cm): 6 lecke
   A2* (125-130 cm): 7 lecke 
   A2** (130-135 cm): 3 lecke
   A3* (135-140 cm): 8 lecke 
   A3** (140-145 cm): 3 lecke
 Díjlovaglás:
   E (előkészítő): 5 lecke
   A (alapfok): 7 lecke
   L (könnyűosztály): 7 lecke
   LM (könnyű-középosztály): 7 lecke
   M (középosztály): 7 lecke
   S1 (kis-nehézosztály): 7 lecke
   S2 (nehézosztály): 7 lecke
Kérlek titeket, edzésnél írjátok oda hogy milyen szakágban milyen kategóriát tanuljátok, és hányas leckénél vagytok!

Lóútlevelet igényelek!
Ha még nincs útlevele a lovadnak, itt tudsz igényelni 10.000 Ft-ért. Márpedig enélkül nem lehet versenyre menni, szóval aki nem hobbylovas akar lenni, annak kell :)

V.A.J.
Avagy "Versenyek Ahova Jelentkeztem". Ide kell beraknod a versenyek bannereit, amit mindenhol elmondják, hogy kötelező kitenni. Ez azért jó, mert így a többiek is jó versenyötleteket kapnak. Írd oda hogy milyen lóval, és ha a banneren nincs rajta, akkor azt is, hogy milyen kategóriába neveztél.

Eredményeket hoztam!
Ide küldd be, hogy milyen eredményeket értél el a versenyeken. Ha ide elküldöd, berakom a lovad adatlapjára, ha nem, akkor sajnos ezt nem tudom megtenni.
 

Megahorse LK  Megahorse LK  Megahorse LK  Megahorse LK  Megahorse LK  Megahorse LK  Megahorse LK  Megahorse LK  Megahorse LK  


ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést „BECSÜLET KASSZÁS” alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!